TESTIRAJTE SVOJU ENERGIJU

PROVJERITE KOLIKO VANJSKI UTJECAJI RUŠE VAŠ IMUNITET

Danas imate jedinstvenu priliku TESTIRATI realno stanje protoka energije kroz Vaše tijelo. Radi se o SOFISTICIRANOJ ELEKTRO-AKUPUNKTURI kojom se testira protok energije kroz Vaše organe, prema vrlo preciznoj metodi poznatog Njemačkog liječnika, dr. RAJNHARDA VOLL-a !

Naš posao temelji se na ZNANSTVENO DOKAZANIM ČINJENICAMA, da svaka stanica ljudskog organizma predstavlja jednu ELEKTROMAGNETSKU JEDINICU ! Kada na živu materiju utječe bilo kakva energija ( mehanička ili elektromagnetska ) stvara se INFORMACIJA. A svaka INFORMACIJA može dovesti do promjena u ljudskom organizmu !

Do nedavno su se ZNANOST I MEDICINA oslanjale isključivo na proučavanje i liječenje NAŠEG MATERIJALNOG TIJELA, dok je ENERGIJA koja u stvari IZGRAĐUJE NAŠE TIJELO, bila obavijena velom tajne.

Danas u 21. STOLJEĆU svi znamo, DA JE NAŠE MATERIJALNO TIJELO u stvari ODRAZ ENERGIJE, ili da budemo još precizniji - ODRAZ INFORMACIJE!

Tijekom života, svako od Vas imao je prilike mnogo puta osjetiti značenje TOČNE INFORMACIJE, a isto tako puno puta ste osjetili i ŠTETU, koja nastaje zbog plasiranja NETOČNE INFORMACIJE!

Kako u ljudskom životu općenito, tako i na nivou ljudskih stanica i organa, POGREŠNA INFORMACIJA STVARA KAOS ! A KAOS u ovom slučaju otvara PUT PREMA MNOGIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA I PUT PREMA BOLESTI!

TOČNA INFORMACIJA s druge strane , donosi red, omogućuje STABILNOST ORGANSKIH SUSTAVA, i osigurava NAŠE ZDRAVLJE !

Svaka ZDRAVA STANICA VAŠEG TIJELA, emitira valove točno određenih frekvencija! No, KADA ORGANIZAM postane BOLESTAN, frekvencije tih valova se PROMIJENE. Tako započinje patološki proces promjena u samoj stanici, a to se može očitati zahvaljujući ELEKTROMAGNETSKOJ OVOJNICI stanice.

Vratiti organizam u ZDRAVO STANJE, moguće je jedino poticanjem Vaših stanica, odnosno Vaših organa, da ponovo počnu funkcionirati na PRIRODNOJ FREKVENCIJI .

Svi organi u Vašem tijelu međusobno su povezani MERIDIJANIMA. Meridijani povezuju otprilike 1300 točaka na ljudskom tijelu, a najveći broj MERIDIJANA završava NA PRSTIMA RUKU ILI NOGU !

Svako od Vas, KADA SE PRIBILJEŽI ZA TESTIRANJE, u desnu ruku primiti će okruglu elektrodu, a na lijevoj ruci, pomoću male sonde, IZMJERITI ĆEMO VAM ENERGIJU CILJANOG MERIDIJANA - KOJI JE POVEZAN SA TOČNO ODREĐENIM ORGANOM ili ORGANSKIM SUSTAVOM u Vašem tijelu !

Pri tome se koristi sofisticirani uređaj dr.Voll-a, na čiju se skalu prenosi vrijednost izmjerene energije u MIKRO AMPERIMA! Tako ćete dobiti vrlo precizan nalaz, koliko je pojedini organ u Vašem tijelu, PROHODAN ZA PROTOK ENERGIJE.

TESTIRATI ćemo protok energije kroz LIMFNI SUSTAV ( to je cirkulacija Vaših limfnih žila, možemo reći i ogledalo Vašeg IMUNITETA, jer je njegova glavna zadača obrana organizma od INFEKCIJA I BOLESTI, UKLJUČUJUĆI I OBRANU OD TUMORA ). Ujedno ćemo istestirati i PLUČA, DEBELO CRIJEVO, VEGETATIVNI ŽIVČANI SUSTAV, CIRKULACIJU, STATUS ALERGIJA, TRBUŠNIH ORGANA, zatim ŽLIJEZDE SA UNUTRAŠNJIM IZLUČIVANJEM, SRCE I TANKO CRIJEVO.

Instrument ima jasno definiranu skalu. Normalne vrijednosti protoka energije kreću se između 50 i 70 mikro ampera. Na lijevo - izmjerena energija je ISPOD NORMALE, a na desno – izmjerena je energija IZNAD NORMALE.

Dakle, ELEKTRO - AKUPUNKTUROM vrlo precizno možemo izmjeriti PROTOK ENERGIJE KROZ VAŠE ORGANE, i tako ćemo ustanoviti realnu RAZINU VAŠE TJELESNE ENERGIJE, a Vi ćete sami zaključiti zašto se povremeno osjećate loše, zašto imate osjećaj manjka energije, zašto imate povremene bolne sindrome ( glavobolje, križobolje ), zašto ste često prehlađeni, imate herpes, skloni ste alergijama i sl.

Ukoliko kod Vas postoji, svaki poremećaj može biti očitan u obliku viška energije i tada je ispitivani organ ili cijeli organizam UZNEMIREN. Ako pak je izmjeren manjak energetskog potencijala, radi se o početnim degenerativnim promjenama ispitivanog organa.

ZAHVALJUJUĆI TESTIRANJU imate odličnu priliku dobro se orijentirati , GDJE VEĆ POSTOJI POČETNI STUPANJ PROBLEMA NA VAŠOJ ENERGETSKOJ RAZINI! A TO JE JAKO DOBRO, JER SE ENERGETSKE PROMJENE ORGANA POJAVLJUJU PUNO PRIJE, NEGO ŠTO NASTUPI PRAVA BOLEST !

Važno je da PROMJENE NA VAŠIM ORGANIMA UOČITE U ŠTO RANIJOJ FAZI, DOK SU JOŠ UVIJEK SAMO NA ENERGETSKOJ RAZINI, JER SE JOŠ NISU STIGLE MANIFESTIRATI KAO TEŽE TJELESNE ILI PSIHIČKE BOLESTI.

Tako možete REAGIRATI NA VRIJEME i poduzeti sve što je potrebno da podignete svoj energetski potencijal !

ZATO JE VAŽNO POSTATI SVJESTAN DA JE ENERGIJA ORGANIZMA JAKO VAŽNA ZA VAŠE ZDRAVLJE, A NAŠ JE ZADATAK UKAZATI VAM NA VELIKE KRADLJIVCE ENERGIJE U VAŠEM DOMU I VAŠEM RADNOM OKRUŽENJU !

KADA POSTANETE SVJESNI ŠTO SVE TROŠI ILI BOLJE REČENO KRADE VAŠU UNUTRAŠNJU ENERGIJU, moći ćete puno te energije sačuvati za sebe i za jačanje VAŠEG IMUNITETA! Biti ćete jednostavno rečeno - ENERGETSKI JAČI !

CIJENA TESTIRANJA SA DOLASKOM NAŠEG STRUČNJAKA IZNOSI 600,00 kn. Trenutačno je u tijeku PROMOTIVNO TESTIRANJE, pa PRIJAVOM NA DOLJE NAVEDENI OBRAZAC ISKORISTITE SIMBOLIČNU CIJENU OD SAMO 125,00 kn! U tu cijenu uključeno je TESTIRANJE PROTOKA ENERGIJE za sve ukućane, ELABORIRANJE REZULTATA, savjetovanje o velikim kradljivcima energije iz Vaše neposredne okoline i predstavljanje najmodernijih rješenja za trajno dizanje Vašeg energetskog potencijala.

Za prijavu, upišite :

ŽELIM TESTIRANJE, IME I PREZIME TE EMAIL ADRESU.

Zabilježiti ćemo Vašu prijavu, uvrstiti Vas na listu čekanja, te Vas u najkraćem mogućem roku kontaktirati sa nekoliko ponuđenih termina dolazaka našeg stručnjaka.