ČESTA PITANJA


Kako možemo biti sigurni da POZITRON PLUS stvarno štiti ?

Od prototipa do stavljanja proizvoda na raspolaganje tržištu, prošlo je 15 godina. Posljednjih šest godina, proizvod je testiran na nekoliko stotina obitelji i radnih organizacija. Njih 85% kroz prva tri mjeseca korištenja, potvrdilo je da pozitivni učinci definitivno postoje.

U istom periodu provodili smo neovisna testiranja u nekoliko zemalja Europske unije, kod nekoliko desetaka stručnih terapeuta, koji se profesionalno bave komplementarnom medicinom. Svakome smo poslali po 4 uzorka proizvoda, i nakon tri mjeseca testiranja dobili smo njihovo očitovanje. Rezultat njihovih istraživanja : većina je izrazila pozitivno iznenađenje, uz tvrdnju da proizvod pruža izvrsne rezultate, te da se sa ničim toliko učinkovitim do sada nisu susretali.

Kako bismo bili potpuno vjerodostojni, investirali smo puno novaca u službeno dokazivanje učinka POZITRONA PLUS, te dobili sigurne potvrde, Rješenja i Certifikate vrhunske učinkovitosti proizvoda.

Proizvod smo poslali na testiranje PIP KAMEROM, u laboratorij svjetski poznatog znanstvenika Mr. Harrya Oldfielda u London. Mr. Oldfield bio je vidno iznenađen kvalitetom i brzinom učinka proizvoda.

Poslali smo proizvod na službeno testiranje u HRVATSKO UDRUŽENJE ZA PRIRODNU I ENERGETSKU MEDICINU. Dobili smo Rješenje i Certifikat, sa naglašeno iznadprosječno visokim zaštitnim učinkom ( preko 90 % ).

Poslali smo proizvod na ZNANSTVENO ISPITIVANJE, u ZNANSTVENI INSTITUT ZA BIOELEKTROMAGNETIKU I NOVU BIOLOGIJU. U svrhu ZNANSTVENOG DOKAZIVANJA djelotvornosti proizvoda, korištene su mnoge klasične medicinske dijagnostičke metode, na većem broju ispitanika. Dobiven je CERTIFIKAT ZAŠTITNOG UTJECAJA na zdravlje čovjeka, koji je vjerodostojan i u medicinskim krugovima, i u znanstvenim krugovima, te u slučaju potrebe, ima snagu i sudskog dokazivanja učinkovitosti POZITRONA PLUS.

U posljednje dvije i pol godine odradili smo i više desetaka testiranja zaštitnog utjecaja na životinjski svijet. Bilježimo gotovo nevjerojatne POZITIVNE REZULTATE ZAŠTITNOG UTJECAJA, koji od svih dokaza, certifikata, rješenja i priznanja, predstavljaju NAJVREDNIJI KRUNSKI DOKAZ UČINKOVITOSTI POZITRONA PLUS. Ovdje smo dobili odgovor za mnoge skeptike, koji su skloni razmišljanju – „ pa sigurno su potplatili nekoga da dobe Certifikate …“

Životinje ne možemo potplatiti da se ponašaju kako bi mi željeli. Zato su rezultati dobiveni u životinjskom svijetu, naš KRUNSKI DOKAZ IZVRSNE DJELOTVORNOSTI POZITRONA PLUS.

Uz sve nabrojano, proizvod je osvojio zlatne, srebrne i brončane medalje, diplome i priznanja na SAJMOVIMA INOVACIJA diljem Europe. Posebno se ističu osvojeno PRVO MJESTO, ZLATNA MEDALJA , DIPLOMA I SPECIJALNA POSVETA STRUČNOG ŽIRIJA, na sajmu inovacija u BRISELU ( Belgija ), te ZLATNA MEDALJA , DIPLOMA I PRIZNANJE na sajmu inovacija Inova – Zagreb, krajem 2013. godine. Također, osvojena je ZLATNA STATUA ANĐELA SA RAŠIRENIM KRILIMA – prestižna glavna nagrada udruženja Francuskih inovatora, KRISTALNI GLOBUS uz priznanje i Certifikat – prestižna nagrada Poljskih inovatora, sa sajma inovacija u Nurnbergu ( Njemačka ) i ZLATNA MASKA uz Certifikat i posebno priznanje udruženja inovatora Makedonije.

Dakle, uložili smo jako puno truda, vremena i novaca, kako bi dokazali da je POZITRON PLUS doista iznadprosječno funkcionalan proizvod, te uz sve opisano može dobiti Vaše potpuno povjerenje.

Da mi nismo vjerovali, nikada ne bi investirali toliko novaca i vremena, u višegodišnji razvoj i usavršavanje POZITRONA PLUS. Najviše smo ponosni na činjenicu da je POZITRON PLUS – ORIGINALNI HRVATSKI PROIZVOD, sa proizvodnjom u Zagrebu, te svojim postojanjem i plasmanom na Hrvatsko tržište i ostala tržišta diljem svijeta, daje veliki doprinos HRVATSKOM GOSPODARSTVU.

Zato apeliramo na Vas, kada birate zaštitu, podržite ORIGINALNI HRVATSKI PROIZVOD, jer tako svi zajedno dajemo veliki doprinos zajedničkom blagostanju.
Da li se učinak POZITRONA PLUS može dokazati instrumentima?

POZITRON PLUS radi na principu INTERFERIRANJA sa patogenim ( štetnim ) spektrom frekvencija, unutar elektromagnetskog i geopatogenog zračenja. Na taj način, u radijusu svog djelovanja, neutralizira patogeni spektar frekvencija, koje štetno djeluju na ljudski i životinjski organizam. Štetno djelovanje znači, da se organizam pod utjecajem tih frekvencija, mora previše energetski trošiti, da se prirodno obrani od istih. Tako pod stalnim utjecajem neprirodnih frekvencija, organizam je prisiljen trošiti veliku količinu svoje energije, i s vremenom, u organizmu može nastati energetski deficit ( manjak energije ).

Kada imamo manje energije, oslabljen nam je imunitet, osjetljiviji smo, češće obolijevamo i podložniji smo mnogim poremećajima zdravlja. Dakle, POZITRON PLUS ne blokira elektromagnetska niti geopatogena zračenja, nego CILJANO INTERFERIRA SA PATOGENIM SPEKTROM FREKVENCIJA unutar njih, I TAKO U VISOKOM POSTOTKU NEUTRALIZIRA NJIHOV PATOGENI UTJECAJ NA ZDRAVLJE ČOVJEKA.

Danas još NE POSTOJI uređaj ili instrument, koji može detektirati, koji je to PATOGENI SPEKTAR, unutar elektromagnetskog i geopatogenog zračenja.

Postoje moderni uređaji i instrumenti - analizatori, koje možete nabaviti i u Hrvatskoj, a sa kojima se može izmjeriti JAKOST I KOLIČINA elektromagnetskih zračenja. No, ti uređaji NE MJERE PATOGENOST, nego mjere JAKOST I KOLIČINU elektromagnetskih zračenja. Najčešće se koriste uređaji tvrtke GIGAHERTZ SOLUTIONS I AARONIA AG. Lako se koriste, pa čak i laici mogu pouzdano provjeriti JAČINU I KOLIČINU EMZ ZRAČENJA.

Ti uređaji mogu registrirati električna i magnetska izmjenična polja, mrežne struje tramvajskih i željezničkih vodova, detektiraju jačinu i količinu zračenja repetitora mobitelskih signala u stanu, jačinu zračenja satelitskih antena, detektiraju mrežne struje iz trafostanica, dalekovoda i sl.

Mogu detektirati najčešće izvore zračenja u svakodnevnom okruženju – utičnice, strujne krugove u zidovima, kablove, detektiraju jakost i količinu zračenja kućanskih aparata – TV, radio, mikrovalna pećnica, računala, mobiteli i sl.

POZITRON PLUS nije proizvod koji radi FIZIČKU BLOKADU elektromagnetskim ili geopatogenim zračenjima. On je CILJANO PROGRAMIRAN, da u prostor oko sebe odašilje cijeli spektar točno željenih frekvencija, koje NEUTRALIZIRAJU PATOGENE FREKVENCIJE unutar elektromagnetskog i geopatogenog zračenja, po fizikalnom principu INTERFERENCIJE.

ZATO SE TAKVIM, I SLIČNIM UREĐAJIMA, NE MOŽE TESTIRATI UČINAK POZITRONA PLUS, jer oni očitavaju ukupnu jakost i količinu EMZ-a, A NIKAKO NE MOGU IZMJERITI PATOGENOST ZRAČENJA!

ZAŠTITNI UČINAK POZITRONA PLUS, dokazan je i opisan znanstvenim istraživanjima, testiranjima učinkovitosti i izvrsnim rezultatima u životinjskom svijetu. Također, postoji veliki broj izuzetno vjerodostojnih svjedočanstava mnogih naših kupaca, koji vrlo jasno govore o POZITIVNIM PROMJENAMA koje se doista dešavaju u njihovim životima, od kada koriste POZITRON PLUS.

No, ako imate priliku napraviti testiranje sa takvim uređajima, dobiti ćete još jasniju sliku o stvarnoj vrijednosti POZITRONA PLUS! Ukoliko takav instrument očita velike količine EMZ-a u Vašem domu, to znači i da je PATOGENI SPEKTAR unutar tog zračenja velik. A pošto znate princip rada POZITRONA PLUS, to je za Vas još veća potvrda, da ste za sebe i svoju obitelj napravili NEPROCIJENJIVU KORIST, jer ste neutralizirali štetne frekvencije, koje se nalaze unutar izmjerene velike količine električnih i magnetskih izmjeničnih polja.

Važno je da ne nasjedate na zlonamjerne informacije, da niste zaštićeni sa POZITRONOM PLUS, i da taj proizvod ništa ne vrijedi ( postoje proizvodi, koji rade blokadu elektromagnetskih zračenja, pa se sa takvim instrumentom može pokazati, kako se jako smanjuje snaga elektromagnetskog zračenja, no ti proizvodi rade na potpuno drugačijem principu, i nemaju ovako sofisticiranu širinu, kao POZITRON PLUS ). Takav instrument samo dokazuje da ste doista okruženi jakim električnim i magnetskim poljima. Od njih ne možete pobjeći, no veliki dio tih zračenja nije štetan za ljudsko zdravlje. Da je sve što nas okružuje i probija nas svojim frekvencijama toliko štetno, svi bi jako brzo oboljeli, i ne bi nas mnogo ostalo.

Zato je nužno razumjeti, da je velika vrijednost POZITRONA PLUS, upravo u NEUTRALIZACIJI PATOGENOG SPEKTRA FREKVENCIJA, koji smo neutralizirali programiranim spektrom, i ciljano utječemo samo na taj dio. Tako ne blokiramo rad uređaja i tehnike oko nas, svi aparati i tehnički uređaji rade bez ikakvih smetnji, a POZITRON PLUS bitno umanjuje njihovu štetnost po ljudsko zdravlje.

Za detekciju GEOPATOGENIH ZRAČENJA ( podzemni vodeni tok, Hartmanov čvor, Curryev čvor ) na mjestima spavanja, koristi se instrument GENIUS. To je elektronska L-antena , sa kojom se mogu detektirati štetne linije i čvorovi. Sa tim uređajem, NE MOŽE SE IZMJERITI neutralizacija patogenog spektra geopatogenih zračenja POZITRONOM PLUS, nego se detektira postoje li, ili ne postoje GEOPATOGENE LINIJE I ČVOROVI na Vašem mjestu spavanja. POZITRON PLUS ne radi blokadu geopatogenih zračenja, nego omogućuje neutralizaciju patogenog spektra unutar tih zračenja. Dakle, UNATOĆ POSTAVLJENOM POZITRONU PLUS, te linije i čvorovi i dalje su prisutni na Vašem mjestu spavanja, GENIUS UREĐAJ će ih pronalaziti i detektirati. No, ZAHVALJUJUĆI POSTAVLJENOM POZITRONU PLUS, NEUTRALIZIRAN JE NJIHOV PATOGENI UČINAK PO ZDRAVLJE ČOVJEKA, U VRLO VISOKOM POSTOTKU ( preko 90 % ), te je tako štetan utjecaj na Vaše zdravlje gotovo potpuno neutraliziran dugoročno.

ZAKLJUČNO – NE POSTOJI UREĐAJ SA KOJIM SE MOŽE IZMJERITI ZAŠTITNI UČINAK POZITRONA PLUS, po pitanju zaštite od patogenog spektra frekvencija elektromagnetskih i geopatogenih zračenja!

No, POZITRON PLUS osim navedenog, ispunjava prostor programiranim pozitivnim frekvencijskim spektrom, koji vrlo pozitivno utječe na VEGETATIVNI ŽIVČANI SUSTAV ČOVJEKA, i potiče ga da podiže energiju organizma.

Podizanje energije organizma je mjerljivo uz pomoć ELEKTRO - AKUPUNKTURE, i može se očitati uz pomoć modernog Njemačkog instrumenta ( EAV dr. Voll ), koji je osmislio poznati liječnik dr. Rajnhard Voll.

Svako od Vas može zatražiti TESTIRANJE VAŠE UNUTRAŠNJE ENERGIJE, i tako Vam se može dokazati vrlo jasan učinak POZITRONA PLUS, koji svojim frekvencijama diže energiju svih Vaših organa i organskih sustava. Tako se pod utjecajem POZITRONA PLUS, intenzivno jača Vaš IMUNITET, postajete energetski jači i otporniji na razne bolesti i bolesna stanja.
Na kojem principu radi POZITRON PLUS ?

POZITRON PLUS višefunkcionalan je, inovativan NANO-TECH PROIZVOD.

Predstavlja VRLO KORISTAN KUĆNI ILI POSLOVNI SUSTAV ZA NEUTRALIZACIJU PATOGENOSTI ŠIROKOG SPEKTRA ŠTETNIH ZRAČENJA. Ujedno služi za PODIZANJE ENERGIJE ORGANIZMA, ZA UBLAŽAVANJE STRESNIH STANJA KOD ČOVJEKA, I OMOGUĆUJE POZITIVNU ENERGETSKU STABILIZACIJU SVAKOG PROSTORA U KOJEM ČOVJEK BORAVI!

Proizveden je od 6 vrsta specijalno pripremljenih i obrađenih celuloidnih materijala tehnikom za stvaranje tankih filmova superiornih karakteristika. To je prva faza proizvodnje, gdje je na svakom POZITRONU najprije, pozicioniranjem ultravisokih preciznosti, pripremljeno i definirano 40 točaka za daljnju obradu.

U drugoj fazi, kroz sofisticirani NANO-TEHNOLOŠKI PROCES, u svaku od 40 točaka implementira se programirana informacija. To se može usporediti s pohranom podataka na mikročip.

Tako se prvotnom materijalu potpuno promijeni molekularna struktura, a novonastali materijal, u prostor oko sebe emitira vlastiti elektromagnetski spektar pozitivnih frekvencija, na koji je programiran.

Svaki POZITRON PLUS u stvari funkcionira kao MALI ODAŠILJAČ TOČNO PROGRAMIRANOG, ŽELJENOG SIGNALA, koji nije vezan za električne izvore, niti nema veze sa magnetima. Dakle, POZITRON odašilje u prostor čitav spektar pozitivnih elektromagnetskih vibracija, a do organizma se prenosi takozvana – INFORMACIJA REZONANCIJE ENERGIJE (IRE), i na taj način usklađuje se s frekvencijama tijela.

Svaki čovjek također ima vlastiti elektromagnetski potencijal, i naše tijelo vibrira u harmoniji vlastitih frekvencija. Prirodna fiziološka frekvencija naših organa i organskih sustava, reagira na podražaje elektromagnetskih frekvencija iz naše okoline. Negativne frekvencije izazivaju poremećaj ravnoteže u stanici. Prirodni biološki procesi izbačeni su iz ravnoteže, a kao posljedica nastaje STRES ORGANIZMA. Narušava se PSIHO-FIZIČKA RAVNOTEŽA čovjeka, te je tako stvorena izvrsna podloga za razvoj konkretnih TJELESNIH I PSIHIČKIH OBOLJENJA.

POZITRON PLUS , neutralizira negativne frekvencije elektromagnetskih polja, emitiranjem čitavog spektra pozitivnih frekvencija. INTERFERENCIJOM, negativne frekvencije se usklade sa frekvencijama ljudskog tijela, te je tako eliminiran stres organizma.

Zahvaljujući tome, POZITRON PLUS samo postavite u prostor koji želite zaštititi, a on će po fizikalnom principu INTERFERENCIJE, U VISOKOM POSTOTKU NEUTRALIZIRATI PATOGENOST ŠIROKOG SPEKTRA ŠTETNIH ZRAČENJA I ISPUNITI ŽIVOTNI ILI RADNI PROSTOR POZITIVNOM ENERGIJOM! Ta pozitiva često se u prostoru može i osjetiti! Izvrstan i brz učinak POZITRONA PLUS može se dokazati svakome od Vas, uz pomoć preciznog instrumenta, kojim se TESTIRA PROTOK ENERGIJE Vaših organa i organskih sustava. Napravi se vrlo zanimljivo testiranje, i ispišu se dobivene vrijednosti prije utjecaja POZITRONA PLUS!

Tada uzmete u ruke POZITRON, te se napravi kontrolno testiranje za 10 do 15 minuta. Ponovo očitamo novonastale vrijednosti, i usporedimo ih sa početnim vrijednostima.

Tako u samo 15 minuta, dobijete vrlo vjerodostojan dokaz, da POZITRON PLUS doista munjevito započinje sa svojim pozitivnim utjecajem na Vaš organizam. A to su dokazala i sva službena ispitivanja i testiranja proizvoda, čije rezultate detaljno možete proučiti na našoj web strani.
Hoće li s vremenom oslabiti zaštitni učinak proizvoda ?

Neće ! POZITRON PLUS – MOBITEL, koji služi za zaštitu mobitela, tableta, laptopa, računala, mikrovalne pećnice i svih ostalih električnih uređaja, preporuća se zamijeniti nakon 5 godina. Ostali modeli POZITRONA PLUS proizvedeni su tako da traju doživotno, i njihova učinkovitost ostaje trajno visoka.
Koliko je vremena potrebno da proizvod počne funkcionirati?

POZITRON PLUS započinje sa radom odmah prilikom instaliranja. Prostor u koji ste ga postavili, od trenutka postavljanja je zaštićen prostor, u radijusu djelovanja modela koji ste postavili.

Ukoliko neki od ukućana već imaju razvijene zdravstvene tegobe, koje uzrokuju patogena zračenja, proces normalizacije obično traje dva do tri mjeseca.

Također, proces ispunjavanja prostora pozitivnom energijom, vrlo je individualan. Većina ljudi pozitivan učinak na njih same i na njihove međuljudske odnose, osjete već unutar sedam do četrnaest dana.

No, u težim slučajevima, to može potrajati i duže, jer su loše energije perzistirale u prostoru dugo vremena, i pohranjene su u prostoru poput baterije pune negativne energije. Zato je potreban jedan vremenski period ( mjesec do dva mjeseca ), da pozitivne energetske vibracije trajno ispune prostor, te zamijene i počiste lošu energiju prostora.
Koje se razlike mogu očekivati odmah ?

Većina ljudi navodi da se već u prvih nekoliko dana osjećaju smirenije, primjećuju da je boravak u prostoru ugodniji, međuljudski odnosi su bolji i neki zdravstveni poremećaji postaju blaži, rjeđe se pojavljuju ili su slabijeg intenziteta.

Kod drugih dolazi do postepenijeg poboljšanja. Iz tjedna u tjedan osjećaju sve bolju revitalizaciju prostora, a veliki dio zdravstvenih poremećaja, poboljša se unutar dva mjeseca.
Koje prednosti navode korisnici POZITRONA PLUS ?

GLAVNE BENEFICIJE NAKON UGRADNJE POZITRONA PLUS :

 • - puno bolji san i noćni odmor, odmorniji ste nakon prospavane noći
 • - osjećate da imate više energije, osjećate se bolje
 • - postajete mentalno bistriji
 • - bitno povećanje otpornosti organizma na mnoge bolesti
 • - rjeđe obolijevate od dosadašnjih bolesnih stanja
 • - brže i bolje reagirate na proces liječenja
 • - veća je sposobnost oporavka od kroničnih oboljenja
 • - postajete mirniji, hiperaktivnost je slabija
 • - osjećate veći sklad u obiteljskim odnosima
 • - bitno manje napetosti, agresivnosti i zlovolje u poslovnom okruženju

VAŽNO : POZITRON PLUS nije zamjena za potrebne medicinske tretmane, dijagnostiku i lijekove. Od iznimne je važnosti, da se i dalje redovno kontrolirate i savjetujete kod svog OBITELJSKOG LIJEČNIKA, o svim Vašim zdravstvenim problemima, terapiji i slično, što nikako NE SMIJETE ZANEMARITI ILI PREKINUTI !!!
Kako mogu posumnjati da na mene utječu štetna zračenja ?

Ako ste pod stalnim utjecajem - mjesecima, godinama… postepeno štetni učinci GEOPATOGENOG STRESA I ELEKTRO STRESA mogu dovesti do progresivnog pogoršanja zdravstvenog stanja pojedinaca, koji su izloženi takvom stresu.

GEOPATOGENI STRES jedan je od glavnih uzroka ozbiljnih TJELESNIH OBOLJENJA i PSIHIČKIH POREMEČAJA.

Ukoliko se prepoznate u nekim od slijedećih slučajeva, uz pomoć POZITRONA PLUS možete kroz nekoliko mjeseci do godine dana korištenja, bitno poboljšati svoju osobnu situaciju:

Da li se često probudite umorni ili pak patite od nesanice? Ili ne možete zaspati, ili zaspite na kratko i ponovo se probudite, pa ponovo teško zaspite. Osjećate se kao da ste potrošeni. Najčešći uzrok takvih stanja je GEOPATOGENI STRES. Ako uzmete u obzir da prosječan čovjek provede trećinu života u svom krevetu, možete vrlo brzo shvatiti koliko je važno da se u vlastitom domu osjećate dobro i zaštićeno.

Umorni ste, razdražljivi i sve Vam je naporno ? Jeste li čuli za sindrom bolesnih zgrada? Tu mogu postojati brojni razlozi, no velikim dijelom glavni razlozi leže u ELEKTRO STRESU I GEOPATOGENOM STRESU. Često ste prehlađeni, često imate herpes na usnama, ili često obolijevate od sličnih zdravstvenih poremećaja? Vlada velika napetost među kolegama na poslu i javlja se gubitak koncentracije na poslu?

Česte glavobolje ? GEOPATOGENI STRES I ELEKTRO STRES najčešći su uzroci glavobolja, jer ste previše vremena izloženi patološkim energijama iz Vaše neposredne okoline.

Često ste tužnog raspoloženja, plačljivi i depresivni? Jedan dan se osjećate dobro, a onda se nekoliko dana pitate što Vas je snašlo ? Depresija je težak psihički poremećaj, vrlo često puno teži oblik patnje čovjeka, u odnosu na mnoga tjelesna oboljenja. Nakon nekog vremena, čovjek nauči živjeti sa depresijom. No, puno je kvalitetnije pokušati neutralizirati FAKTORE RIZIKA, i otkloniti uzrok depresije.

Čini Vam se da obolijevate od svake prehlade, ili gripe, koja zahvaća Vašu okolinu? Ja uvijek pokupim svaku boleštinu koja dođe ? Ma koga će ako ne mene ? I često Vam se čini da Vi uopće ne reagirate na liječenje? Čini Vam se da je stanje još gore kada pada kiša, ili u dane punog mjeseca ? Ako je tako, vrlo je vjerojatno da je uzročnik GEOPATOGENI STRES, koji je intenzivno oslabio Vaš imuni sustav.

Osjećate se kao da ste prije vremena ostarili ? Često ste ukočeni? Imate učestale probleme sa bolovima u zglobovima , mišićima i kralježnici ? Ili patite od čestih alergijskih reakcija ili imate Astmu? Vrlo je vjerojatno da imate problem sa GEOPATOGENIM I ELEKTRO STRESOM !

Postali ste hiperaktivni, često ste i agresivni? Osjećate da Vi niste više ono što ste bili do nedavno ?

Imate velikih problema sa neplodnošću ili sa učestalim pobačajima. Čeznete za osnivanjem obitelji, ali čini Vam se kao da se i priroda urotila protiv Vas ? Kako god, no vrlo je važno ne ignorirati štetne učinke koje loše prirodno okruženje može imati na Vaš reproduktivni sustav, i sada je još moguće nešto učiniti po tom pitanju, dok ne bude prekasno.

Ukratko, moguće posljedice koje izazivaju GEOPATOGENI I ELEKTRO STRES :

 • - osjećaj manjka energije i kronični umor
 • - poremećaji spavanja i loša koncentracija
 • - česte glavobolje
 • - senzacije pritiska i pikanja oko srca
 • - nervoza, anksioznost i nemir
 • - ubrzano starenje kože
 • - hormonski poremećaji
 • - preznojavanje
 • - zujanje i zvonjava u ušima
 • - česte kožne alergijske manifestacije, problemi sa disanjem i obolijevanje od AstmeZašto su komentari na forumima često negativni vezano uz temu – Zaštita od štetnih zračenja

Razlozi su raznoliki.

Na slobodnom tržištu postoje proizvodi za koje se tvrdi da predstavljaju zaštitu, a nemaju gotovo nikakve, ili baš nikakve dokaze, da doista imaju zaštitnu funkciju. Ujedno, zaštita od štetnih zračenja i proizvodi koji služe za zaštitu od istih, još uvijek predstavljaju veliku nepoznanicu, i na svojevrstan način su „ NA RUBU ZNANOSTI „. Iz tog razloga dolazi do svakojakih tumačenja te tematike, te dio ljudi voli razvijati svoje teorije, i debatirati po tom pitanju.

Neki ljudi su jednostavno rođeni skeptici, neki se vole zafrkavati , da im prođe vrijeme i sl.

Postoje ljudi koji se prilikom debatiranja predstavljaju punim imenom i prezimenom. Oni imaju svoj osobni stav, i najčešće imaju dobre namjere, da iskažu svoje mišljenje, te da većinu zaštite od besmislenog bacanja novaca u vjetar. Većina tih ljudi, doista ne vjeruju da štetna zračenja i njihovi negativni utjecaji postoje, pa zato osobno smatraju da su proizvodi za zaštitu, obično prodavanje magle. U pojedinim slučajevima, potpuno su u pravu…

No, generalni stav da ne postoje štetna zračenja, i da uslijed sve veće tehnološke revolucije, ne postoji sve veći rizik od udruženih utjecaja geopatogenih i elektromagnetskih zračenja, totalno je neprihvatljiv.

SVJETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA i moderna medicinska znanost, sve više pažnje počinju posvećivati energiji tijela, i vanjskim čimbenicima okoliša, koji negativno utječu na zdravlje čovjeka.

No, postoji i vrlo opasna skupina ljudi, koji vrlo agresivno, i u iznimno negativnom kontekstu, javno pribija na križ i proizvod pod punim imenom, i tvrtku koja ga plasira, javno blate ljude imenom i prezimenom, koji stoje iza konkretnog programa ili tvrtke, a iskazuju samo svoje subjektivno mišljenje, bez pravih i utemeljenih argumenata.

Velikom većinom, ti ljudi se pojavljuju pod lažnim imenima, ili se predstavljaju „ nadimcima „. Kod takvih slučajeva, jasno možete zaključiti, da se radi o ciljanom, osvetničkom napadu najčešće konkurentnih tvrtki, kojima „ SMETA PRISUTNOST KVALITETNOG PROIZVODA NA TRŽIŠTU „. Njihov je CILJ iskoristiti javni prostor, i učiniti ŠTO VEĆU ŠTETU narušavanjem ugleda i imena.

Važno je prepoznati njihove motive, ne prihvaćati komentare zdravo za gotovo, nego sami proučite činjenice i sami donosite svoje zaključke. Svakako da postoje tvrtke, ljudi i proizvodi koji ne zaslužuju biti na tržištu. No najgore je, kada se olako sve trpa u isti koš.

Ne zaboravite uzeti u obzir, da je napakostiti i nanijeti štetu puno lakše, nego godinama strpljivo i uporno stvarati, graditi i ulagati, da bi se mogao dati realan doprinos i zaštiti zdravlja, i polučiti toliko potreban doprinos gospodarstvu u našoj maloj i napaćenoj državi.

Vjerovali mi ili ne vjerovali, činjenica je da su zbog strelovitog napretka modernih tehnologija, zračenja oko nas danas 100 do 200 milijuna puta jača, nego prije 50 i više godina. Htjeli ili ne, investiramo u tehniku kojom se okružujemo, da si život učinimo lakšim i modernijim, ta da idemo u korak sa vremenom.

Zato je svakako potrebno razmisliti, ima li smisla učiniti nešto i po pitanju zaštite osobnog zdravlja, da si korištenje modernih tehnologija učinimo minimalno rizičnima, ali da i dalje neopterećeni, uživamo u blagodatima koje nam donosi razvoj novih tehnologija.

Obzirom na sve dokaze o vrhunskim rezultatima testiranja zaštitnih učinaka POZITRONA PLUS, vjerovali Vi ili ne vjerovali, svakako je bolje zaštititi sebe i svoju obitelj, nego ostati nezaštićen.